Borsa İstanbul Zeytinburnu Anadolu Lisesi

Vizyon: İSTİYORUZ Kİ BORSA İSTANBUL ZEYTİNBURNU ANADOLU LİSESİ Anadolu liseleri arasında öncelikle tercih edilen, Öğrencilerini seçkin üniversitelere yerleştiren, Demokrat, katılımcı, paylaşımcı, İnisiyatif sahibi, ahlâklı gençler yetiştiren, Sosyal, kültürel etkinliklerde adından söz ettiren, Tüm paydaşlarının parçası olmaktan mutlu olduğu, Kurum kültürü gelişmiş bir eğitim kurumu OLSUN.

Misyon: BİZ; Atatürk İlke ve inkılâplarını özümsemiş, Milli değerlerini yaşayan ve yaşatan, Evrensel değerlere hâkim, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, Farklı düşüncelere de hoşgörülü, Sosyal kişilikli, özgüveni yüksek, Yeteneklerinin farkında, işbirliğine yatkın, Ülkesine ve dünyaya karşı sorumlu, Başarılı bireyler yetiştirmek için VARIZ.

Başarılar: ....

Servis Bilgisi: Fatih, Bahçelievler, Zeytinburnu, Bakırköy, Bağcılar
Sportif Etkinlikler: Okul Basketbol, Voleybol, Futsal, Masa Tenisi, Badminton vb dallarda kız ve erkek öğrenci takımları vardır. Okul spor alanı var olup çalışmalar spor alınında yapılmaktadır. Ayrıca Halısaha, Voleybol Sahası ve Basketbol sahaları mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda Koç Öğretmen, Akademik Hazırlık projeleri yürütülmektedir.

WEB - https://bizal.meb.k12.tr

Adres - Kazlıçeşme Mahallesi 10. Yıl Caddesi No/5 Zeytinburnu /İSTANBUL

Yerleşim Yeri - Kazlıçeşme Mah. 10. Yıl Cd. No:5 Zeytinburnu/İstanbul

Adres - Kazlıçeşme Mahallesi 10. Yıl Caddesi No/5 Zeytinburnu /İSTANBUL

Ulaşım Kurumumuz, Kazlıçeşme Marmaray İstasyonu yanındadır. Aynı zamanda Abdi İpekçi Spor Salonu´na çok yakındır. Okulumuza Yenibosna-Bakırköy/Mahmutbey-Bağcılar/Cevizlibağ-Topkapı/Edirnekapı-Fatih/Eyüp/Halkalı-Ataköy´den Kazlıçeşme Marmaray İstasyonu´na 15-20 dakikada bir otobüs kalkmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine uzaklık 2 kilometredir.